Onze kamers

Onze slaapkamers zijn voorzien van nieuwe luxueuze boxsprings. De ruime kasten bieden u de gelegenheid uw koffers uit te pakken en uw kleding op te hangen. Elke slaapkamer heeft faciliteiten om zelf een kopje koffie of thee te zetten. Op aanvraag kunnen we een extra bed op kamer 2 plaatsen*. De badkamer is ruim ingericht en is voorzien van een föhn. De kamers hebben airconditioning (tegen een vergoeding per nacht), verwarming, ventilator en gratis wifi.

Kamer 1

Prijs kamer 1: € 85,00 per nacht.

Deze kamer bevindt zich op de 1e verdieping en heeft twee 1‑persoons boxsprings. De luxe badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en bidet.

Kamer 2

Prijs kamer 2: € 90,00 per nacht.

Onze grootste slaapkamer bevindt zich op de 1e verdieping en heeft twee 1‑persoons boxsprings. Tevens is er een kluisje aanwezig. De luxe badkamer heeft een grote doucheruimte, bad, dubbele wastafel een toilet en bidet.

Kamer 3

Prijs kamer 3: € 80,00 per nacht.

Deze kamer bevindt zich op de beneden verdieping. Deze slaapkamer heeft twee 1‑persoons boxsprings (deze kunnen niet uit elkaar). De luxe badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Kamer 4

Prijs kamer 4: € 85,00 per nacht.

Deze kamer bevindt zich op de beneden verdieping. Deze slaapkamer heeft twee 1‑persoons boxsprings. De luxe badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en bidet.

Kamer 3 en 4 liggen direct naast elkaar en kunnen heel goed fungeren als “familiekamer”. Met aangrenzend de “Cantina Villa Archez”. Deze optie is op aanvraag.

Op kamer 3 is bezetting van een persoon mogelijk. Deze optie is op aanvraag.

Prijzen zijn gebaseerd op minimaal 3 nachten, zijn inclusief een uitgebreid ontbijt en inclusief 10% BTW.

*Villa Archez is minder geschikt voor kinderen t/m 2 jaar. Op aanvraag kunnen wij op kamer 2 een ledikantje of een 1-persoonsbed plaatsen voor een kind.
De kosten voor een ledikantje voor een kind t/m 4 jaar is € 12,50 per nacht. De kosten voor het plaatsen van een 1-persoonsbed voor een kind van 4 t/m 11 jaar is € 25,00 en voor een kind van 12 t/m 17 jaar is € 35,00 per nacht.