Reviews

Aranya Sen mei 2018

Beautiful location in the hills, spectacular view all around lovely warm and welcoming hosts who themselves have traveled all over the world! Definitely the best accommodation we’ve experienced in our Spain trip! Ideal for families, hikers and even solo travelers looking for some relaxed time.

(Vertaald)
Prachtige locatie in de heuvels, spectaculair uitzicht rondom mooie warme en gastvrije gastheren die zelf over de hele wereld hebben gereisd! Absoluut de beste accommodatie die we hebben meegemaakt in onze reis naar Spanje! Ideaal voor gezinnen, wandelaars en zelfs soloreizigers die op zoek zijn naar een ontspannen tijd.

Chantal mei 2018

We hebben heerlijke dagen gehad bij Ton en Joke. Genoten van het heerlijke eten, het prachtige uitzicht en het verkoelende zwembad. Echt een aanrader!

Femy mei 2018

We hebben een paar heerlijke relaxte dagen in Villa Archez gehad. Ton en Joke bedankt voor de gastvrijheid.

Gerda mei 2018

6 dagen hebben wij doorgebracht bij Ton en Joke. Villa Árchez is ons heel goed bevallen. We hadden een schitterende kamer, de grootste. Van alle gemakken voorzien. Ton en Joke zijn geweldige gastheer en gastvrouw.  Prima ontbijt, en Joke kan heerlijk koken! Het uitzicht is een plaatje! En de rust. Alles precies wat we zochten.

Ard en Ria mei 2018

Gisteren zijn we weer gekomen uit Spanje. Te gast geweest in Villa Archez in de regio Andalusië, een prachtige plek om je vakantie te vieren. De eigenaren Ton en Joke is niets te veel om je een heerlijk verblijf aan te bieden, prachtige kamers met fantastische boxspring bedden en mooie badkamers. Joke kan fantastisch koken en wel zo dat je er niet overpeinst om buiten de deur te eten. Ton en Joke hartelijk dank voor de gezelligheid, jullie hebben mede van onze vakantie een topvakantie gemaakt. We komen zeker terug en heel veel succes.

Clemens mei 2018

Wat hebben we een fijne vakantie gehad in Villa Archez. Ton en Joke hebben onze vakantie onvergetelijk gemaakt op deze top locatie. Heerlijk relaxed, goed eten en veel gezelligheid. Dank jullie wel.

Miranda mei 2018

Super locatie! Geweldige omgeving. We hebben een geweldige week gehad bij Ton en Joke. Bedankt voor jullie gastvrijheid!

Josefien, juni 2018

Joke en Ton,wij willen jullie bedanken voor de fijne tijd die we hebben doorgebracht in jullie villa. ‘s-Morgens wakker worden en dan van een goedverzorgde en heerlijk ontbijt in de zon is echt genieten.
Villa-Archez is met z’n fraaie ligging en de mooie  ingerichte kamers, badkamers, zwembad en verdere entourage, echt een aanrader.

Daarom Joke en Ton  nogmaals bedankt.
Josefien, Jan, Maik, Marianne en niet te vergeten Kate.