House rules

Van harte welkom in Villa Archez

Ontbijt

U kunt tussen 8.30 – 9.30 uur ontbijten. Wilt u buiten deze tijden ontbijten geef het dan de avond ervoor aan ons door. Het ontbijt serveren wij in de serre of op het ontbijtterras.

Lunch/Diner

Wilt gebruik maken van een lunch dan vragen wij u dit na het ontbijt door te geven. Gaat u op pad en wilt u een lunchpakket meenemen, geef dit dan een dag van te voren aan. Diverse avonden in de week kunt u bij ons van een heerlijke drie gangen diner genieten. Wij hebben thema- en bbq avonden. Geef een dag van tevoren aan of u hiervan gebruik wilt maken.

Honestybar

U kunt van een heerlijk (gekoeld) drankje genieten (de koelkast staat in de Cantina). Wij vragen u geen eigen meegenomen drankjes te gebruiken en geen consumpties te plaatsen in de koelkast.

Schoonmaak

Iedere dag maken wij u kamer en badkamer schoon. Wilt u wisseling van uw handdoek, leg dan uw handdoek op de deksel van het toilet. Dan zorgen wij voor een schone handdoek.

Roken

Villa Archez is geheel rookvrij. Wij vragen u alleen te roken op de aangewezen plaats.

Wasservice

Tegen een vergoeding doen wij de was voor u.

Handdoeken/badlakens

Er zijn grote badlakens voor bij het zwembad. Dit is gratis en deze  zijn voor uw totale verblijf. U kunt bij ons badlakens huren voor het strand. 

Water

Water is in deze regio zeer spaarzaam. Daarom vragen wij u daar rekening mee te houden met het douchen.

Zwembad

Zonnebrandcrème zorgt voor grote vervuiling van het zwembadwater. Alstublieft gaat u eerst douchen, voordat u gebruik maakt van het zwembad.

Parkeren

Er is voldoende plaats voor vier auto’s. Gelieve rekening met elkaar te houden.

Toilet

Wij vragen u geen toiletpapier of iets dergelijks door het toilet te spoelen maar gebruik te maken van de prullenbakjes.

Elektriciteit

Schakelt u alstublieft de airconditioning en de verlichting uit bij het verlaten van de kamer.

Wij hopen dat u een prettig verblijf zult hebben in Villa Archez.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen laat het ons weten.

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van uw eigendommen.